SİZİ BİZ ARAYALIM
icon

SİZİ BİZ ARAYALIM

Sosyal Etkinlikler Kulübü

Okulumuzda sosyal etkinlik çalışmaları 5.sınıf düzeyinden itibaren başlar. Öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanlarda eğitimlerinin ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanır. Bu amaçla; BASKETBOL, BANDO, PİYANO, ALMANCA, MODERN DANS – ZUMBA, İNGİLİZCE, AKIL OYUNLARI, SATRANÇ, STEM MAKER, MASA TENİSİ, DRAMA TİYATRO, BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ ve FEN Kulüpleri kurulmuştur.

Hafta Sonu Etkinlikleri

Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, okul bünyesinde faaliyet gösteren Yüzme, Basketbol, Masa tenisi, Jimnastik, Fen- Teknoloji Kulüpleri, Robotik Kulübü ve STEM&Maker Kulübü hafta sonlarında öğrencilerin kişisel gelişimlerini destekler.

Geziler

Öğrencilerimizin yaşadığı çevreye, bilim ve teknolojiye, tarihe olan meraklarını gidermek, dersleri görsel olarak zenginleştirmek amacıyla;

Üretim merkezlerine

Sanatsal ve tarihi mekânlara

Sağlık birimlerine

Eğitici film, sergi ve müzikallere ders programlarını olumsuz olarak etkilemeyecek şekilde geziler düzenlenir.

Öğrencilerin okul ve sınıfta uyması gereken kurallar olduğu gibi gezilerde de uyması gereken kurallar bulunmaktadır.

Gezinin gerçekleşeceği günden en az bir hafta önce velilerimize gezi ile ilgili detaylı bilgilendirme yazıları gönderilir. Öğrencisinin geziye katılmasını istemeyen velilerin okul idaresine yazılı olarak dilekçe vermesi istenir.