Ortaokul Müdürü

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz,

Bilginin hızla yenilenerek üretildiği çağımızda ülkelerin rekabet gücünün iyi yetişmiş insan kalitesiyle olacağına inanıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.” sözü bireyin ve toplumun gelişiminde en önemli alanların başında eğitim olduğunu vurgulamaktadır.

Bizler evrensel değerlerin uygulandığı ve yaşatıldığı bir toplum inşa etmek için öğrencinin merkezde olduğu bir eğitim modeli uyguluyoruz. Bu eğitim modeli ile özgüveni yüksek, kendi ile barışık, ailesine, topluma ve doğaya karşı saygılı olan bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

21. yüzyılda gerçek başarının sadece not ile ölçülemeyeceğinin farkında olup bireylerin yaşam başarısını kalitelendirmek için bilimi rehber alan kadromuzla Başkent Okullarındayız.

Gökhan KESKİN
   Özel Başkent Ortaokul Müdürü