Okul Müdürü

Eğitim istenilen davranışı geliştirme sürecidir. Bireyin doğumundan itibaren başlayan bu zorlu süreç, lise öğrenimi ile daha üst düzeye çıkmaktadır.

Başkent Üniversitesi İskenderun Özel Başkent Fen-Anadolu Lisesi olarak bir yandan öğrencilerimizi hayata hazırlarken bir yandan da araştıran, sorgulayan, okuyan, düşünen, fikir üreten ve ülkemiz adına verimli birer birey olma gayretinde olan gençler yetiştirme azmi ve gayretindeyiz.

Sporu ve sanatı önemseyen, aktif bir şekilde laboratuvar çalışmaları yapan, teknolojiye hakim, interaktif eğitim modelinde yerini almış, yabancı dil eğitimini ciddiyetle benimseyen, geleceği ile ilgili söz sahibi olabilen öğrencilerimize aynı zamanda üniversite sınav yolculuğunda deneyim ve tecrübelerimizi aktarmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘’Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.’’

İfadesini benimsemiş lise kademesi olarak gençlerimize olan güvenimiz ve çalışma azmimizle  daha güzel nesiller yetiştireceğimize inanıyoruz.

Saygılarımla

ORKUN DOĞRU