Güvenlik Hizmetleri

GÜVENLİK

Okulun bir giriş kapısı bulunur. Öğrenci servisleri, öğrencilerimizin güvenliği açısından okul bahçesine alınmamaktadır. Öğrenciler servislerle okulun giriş kapısına servis görevlileri tarafından bırakılır, ilgili birim yöneticileri ve nöbetçi öğretmenler tarafından sınıflara yönlendirilir. Okul çıkışında son zil çaldığında öğrencilerimiz tek sıra halinde sınıf öğretmenlerinin kontrolünde veliye teslim edilir ya da servislere yönlendirilir. Öğrencimizin ulaşımını eğer velimiz sağlıyorsa ve öğrenciyi geç alacağını bildirmişse, öğrencimiz veli öğrenciyi alana kadar okul lobisinde bekletilir.

Okulda güvenlik gece ve gündüz ayrı ayrı olmak üzere toplam dört güvenlik görevlisiyle sağlanır. Bahçe ve tüm ortak alanlarda kamera sistemi bulunur. Veli öğrencisini okul çıkışından önce almak isterse ilgili birim yöneticisi tarafından izin belgesi oluşturulur ve bu belge güvenliğe teslim edildikten sonra öğrencinin veliyle çıkış yapmasına izin verilir Sene başında veli dışında öğrenciyi alacak kişinin belirlenmesi ve sisteme girilmesi açısından “Yerleşke Ziyaretçi İzin Formu” veli tarafından doldurularak idareye teslim edilir ve bu forma göre öğrencilerin okul çıkışında üçüncü bir kişinin almasına izin verilir.