LİSE Haberler
Pazartesi Konuşmaları (21.03.2022)
21 Mart 2022

Haftalık düzenlemiş olduğumuz ‘’Pazartesi konuşmaları’’ adlı etkinliğimizde bu hafta, 27 Mart 2022 Pazar günü uygulanacak olan MSÜ sınavı için rehber öğretmenimiz tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Sınav süresi, katılım şartları, sınav kuralları, çıkacak soru sayısı, sınavda yer alan üniteler,  TYT ile olan benzerlikleri ve farklılıkları değerlendirildi.
Rehber öğretmenimiz, motivasyon konuşmasının ardından öğrencilerin ‘’MSÜ mezunu hangi alanlarda çalışabilir? Kendisini hangi yönde geliştirebilir? İmkanları nelerdir? Tercih yapmayacak olsam bile bu sınava girmenin bana katkıları nelerdir?’’ gibi sorularını yanıtladı. Sunum sonrası, konuşmasını yapan okul müdürümüz Murat ÇETİN de tüm öğretmenlerimiz adına sınava girecek öğrencilere başarı dilediğini belirtti.