İLKOKUL Haberler
“Yeşil Bayrak” yine okulumuzda
14 Eylül 2022

Eko-Okullar projesi okulumuzda 4 yıldır uygulanmakta olup; projenin amacı, okul öncesi ve ilkokullarda çevre bilinci oluşturarak öğrencilere yaşam boyu kullanacakları ve başarılarını etkileyecek alışkanlıkları kazandırmaktır.

Yapılan çalışmalar sonucunda, projeyi başarıyla yürüten okullara "Yeşil Bayrak" ödülü verilmektedir. "Yeşil Bayrak" uluslararası saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen eko-etikettir. Okulumuz bu yıl 2. kez "Yeşil Bayrak" ödülünü alarak çevreye duyarlı okul olduğunu ispat etmiştir.

Projemizin bu yılki konusu "ENERJİ" olacaktır. Dünyamız için enerjinin önemi bu yıl da bir kez daha öne çıkmıştır. Öğrencilerimizi bilinçlendirmek için yapılacak çalışmalar önem arz etmektedir. Başkent Okulları olarak bu bilinçle hareket etmeye devam edeceğiz.