SİZİ BİZ ARAYALIM

İLKOKUL Haberler
Su Günü
22 Mart 2024

Başkent Üniversitesi İskenderun Özel Başkent Okulları öğrencileri, günlük yaşantımızda önemli bir yer tutan ekoloji dersini yaparak, yaşayarak ve deneyimleyerek öğrenmeye devam ediyor. Öğrencilerimiz, suyun doğa için önemini hem eğitici hem de eğlenceli etkinliklerle öğrendiler.
“Su Günü Etkinliği”nde güne ait bilgilere yer verildi. Okulumuzun 2, 3 ve 4. sınıf öğrenci ve öğretmenleri günün konseptine uygun olarak tasarlamış oldukları su afişleri ve giydikleri kıyafetlerle 22 Mart tarihindeki Su Günü suyun varlığının olmaması hayat varlığının olmaması anlamına geldiği üzerine vurgu yapıp okulun tamamında farkındalık sağlamaya çalıştılar. Yapılan etkinliklerle, öğrencilerimizin öğrenme sürecini içselleştirmeleri ve öğrenmenin kalıcı hale gelmesi sağlandı.