İLKOKUL Haberler
HATAY YÜZME ŞAMPİYONUYUZ
07 Haziran 2024

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yüzme Federasyonu Yüzme İl Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu; ‘Hatay Okul Spor Faaliyetleri Minikler (A-B) ve Küçükler Yüzme İl Birinciliği Yarışması’ 6 Haziran’da İskenderun Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

Heyecanın dorukta olduğu yarışmada dereceye giren bireysel sporcular, takımlar madalya ve kupa almanın mutluluğunu yaşadı. Başkent Üniversitesi İskenderun Özel Başkent İlkokulu; Minikler B Kategorisi Kızlar Hatay şampiyonu, Minikler A Kategorisinde Erkekler yeniden Hatay şampiyonu olmuştur. Başta okulumuz adına yarışan tüm sporcuları, bireysel derece alan sporcularımızı ve takım sporcularımızı aldıkları derecelerden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.