İLKOKUL Haberler
4 Ekim Hayvan Hakları Koruma Günü
04 Ekim 2024

Başkent Okulları bu yıl 4.sünü düzenlediği “Sen de bir kap yem ver “ projesi ile hayvan dostlarını yine unutmadı. Başkent Okulları öğrencileri ‘Bu dünya sadece bize ait değil’ sloganıyla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü coşkuyla kutladılar.

Bu yıl da organize edilen Sen de bir kap yem ver Projesi yardım kampanyası kapsamında öğrencilerimiz, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü ile ilgili hazırladıkları pankartlarla sloganlarını atarak “Hayvan Hakları Yürüyüşü” gerçekleştirdiler. “Sen de bir kap yem ver “ Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Başkent Okulları Öğrencilerimiz İskenderun Hayvan Barınağındaki dostlarımız için bu yıl da mama toplayarak duyarlılıklarını ortaya koydu. Unutmayalım ki bu dünyada yalnız değiliz ve hayvanların doğada en az bizim kadar yaşamaya hakları vardır.