İLKOKUL Aktiviteler
4 Ekim Hayvan Hakları Koruma Günü Mama Bağışı
26 Eylül 2023 - 04 Ekim 2023

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, doğayı bizimle paylaşan sevimli dostlarımızın yaşama haklarının güvence altına alınması için bu yıl gerçekleştireceğimiz “Sen de bir kap yem ver ” ile İskenderun Hayvan Barınağına yardımda bulunmak istiyoruz.

Bu yıl okulumuz güvenlik biriminde toplanan mamaları sokak hayvanlarına ulaştıracağız.

Öğrencilerimiz ve sizlerden bu güzel proje için desteklerinizi bekliyoruz. Bu dünyayı paylaştığımız sevimli, yardıma ihtiyaç duyan sokak hayvanlarına destek olmak için kuru mama, yaş mama, konserve mama gibi ürünleri Başkent Üniversitesi İskenderun Özel Başkent Okulumuza göndererek sosyal sorumluluk projemize destek olabilirsiniz. (Malzemeleri en geç 3  Ekim Salı gününe kadar göndermenizi rica ederiz.)

Onların mutluluğunun dünyamıza ve de bizim mutluluğumuza katkı sağlayacağını asla unutmayalım. Doğanın dengesi hayvanlarla korunur.

Konu ile ilgili afişimiz ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Unutmayın…Onlar Bize Emanet..

Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz.