İLKOKUL Aktiviteler
21 Mart Ekinoks Günü Etkinliği
25 Mart 2021
Başkent Üniversitesi İskenderun Özel Başkent Okulları öğrencileri, günlük yaşantımızda önemli bir yer tutan sosyal bilgiler dersini  yaşayarak ve keyifli bir şekilde  öğrenmeye devam ediyor. Öğrencilerimiz, ilkbahar ekinoksunu kutlayarak doğada yaşanan değişimleri hem eğitici hem de eğlenceli etkinliklerle öğrendiler.

Hazırlanan “Ekinoks Etkinliği"nde güne ait bilgilere yer verildi. Okulumuzun 4 ve 5. sınıf öğrenci ve öğretmenleri günün konseptine uygun olarak  tasarlamış oldukları maskeleri ve giydikleri kıyafetlerle  21 Mart tarihindeki gece gündüz eşitliğine vurgu yapıp okulun tamamında farkındalık sağlamaya çalıştılar. Yapılan etkinliklerle, öğrencilerimizin öğrenme sürecini içselleştirmeleri ve öğrenmenin daha kalıcı hâle gelmesi sağlandı.