SİZİ BİZ ARAYALIM

SİZİ BİZ ARAYALIM

Okul Veli İletişimi

OKUL VELİ İLETİŞİMİ

Veli görüşmek istediği öğretmenden ilgili müdür yardımcısı ya da rehberlik servisi kanalı ile randevu almak suretiyle görüşmesini gerçekleştirebilir.

Halkla İlişkiler Birimi

Halkla İlişkiler Birimi Ortaokul binası giriş katında bulunur.  Kurumun ilişki içinde bulunduğu kişi ve kurumlarla sağlıklı, doğru, güvenilir ve sürekli ilişkiler kurmayı, geliştirmeyi, kamuoyunda olumlu izlenimler yaratmayı ve toplumla bütünleşmeyi hedefler. Bu doğrultuda gerekli tanıtım ve organizasyonları yapar. Okul, veli, öğrenci ve personelinin her türlü dilek, istek, öneri ve şikâyetlerini dinler, ilgili birimlere ve üst yönetime bilgi verir. Kayıt yaptırmak isteyen velilere okulla ilgili bilgi vererek doğru birimlere yönlendirme yapar. Okul ücretleri, ödeme koşulları ve istenilen evraklar konusunda aydınlatır.

Kurum İçi İletişim

GALİP ŞENER

(İlkokul Müdürü)

DUYGU BUDAKÇI

(İlkokul Müd. Yar.)

VİCDAN KARADERE

PDR Uzmanı

ALAF Kıyafet Mağazası

Anasınıfları bölümü

Halkla İlişkiler Birimi

Danışma

Danışma 2

Bilgi Teknolojileri

Kantin

Mali İşler Birimi 1(Muhasebe)

Mali İşler Birimi 2(Muhasebe)

Öğrenci İşleri Birimi

Öğretmenler Odası (zemin kat)

Yemekhane (-2.Kat)

Diyetisyen

Revir

SMS mesajları:

Okulla ilgili önemli duyurular, servis olanakları elverdiği durumlarda, veli telefonuna SMS yolu ile iletilir. Telefon numarası değişikliğini en kısa sürede halkla ilişkiler ofisine bildirmek velinin sorumluluğundadır.

K12.NET kullanımı:

Öğrencimizin okul hayatı ile ilgili detaylı bilgiyi daha hızlı şekilde velimize aktarma ve iletişime geçme olanağı sağlamayı hedefleyen okulumuz, çocuklarımızın akademik ve sosyal durumundaki gelişmelerin yakından izlenmesi için internet tabanlı K12NET sistemini kullanmaktadır. Sistem 19 modül ve 3 portaldan oluşmaktadır. Bu portallar: Personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalıdır. Öğrenci-veli portalı, modüller ile ilgili bilgilere veya bilgisayardan ONLİNE olarak K12NET programı kullanılarak ulaşılabilir. Veli modülü ile “Ödev-Mesajlar-Davranış-Ölçme Değerlendirme-Rehberlik-Etüt -Günlük ve Ders Devamsızlığı-Ajanda-Kulüpler-Sağlık” konularında öğrenci hakkında anlık bilgilere ulaşılabilir.

K12NET sistemine cep telefonlarına SMS ile gönderdiğimiz veliye özel kullanıcı adı ve şifre ile http://iskenderun.baskentokullari.k12.tr adresinden veya akıllı telefon uygulaması k12NET ile erişim sağlanabilmektedir.